dld Rondje Eifel
Route by Hans van de Ven (RouteXpert)
Published: 09/12/2018
De route gemaakt op basis van de track opgenomen met de de MyRoute-app Mobile. De route gereden op 7 april 2018 samen met Jan en Marc.

Hans, Jan en Marc...

Algemeen:

  • Routepunten in kleur zijn punten waar je kunt stoppen om te eten, drinken of een foto te maken.

De route start op de parkeerplaats van het tankstation langs de snelweg in Bocholtz. Van hieruit gaat de route door de eifel. We rijden nog een klein stikje snelweg om vervolgens binnendoor richting Kall te rijden voor de 1e stop bij de McDonalds, waar we een kop koffie met wat lekkers nemen.

McDonalds

Na de koffie rijden we verder en onderweg neemt Marc nog wat foto's van ons:

Jan en Hans  Jan en Hans Jan en Hans

De route is zeer gevarieerd met snelle maar ook technische stukken, wat het rijden alleen maar mooier maakt. Na een kleine 3 uur rijden wordt het toch weer tijd om wat te gaan eten, we stoppen in Schuld bij een mooi gelegen wegrestaurant wat in trek is bij meer motorrijders. We nemen een "lichte" lunch.cool

Jan  Marc Hans

De omgeving was ook mooi:

Omgeving

Na de lunch rijden we verder en al klimmend en slingerend komen we in Kirchsahr uit bij "Sum Sahrthal", we stoppen er voor een kopje koffie.

Sum Sahrtal

Na de koffie rijden we weer verder richting het eindpunt van de route, maar eerst stoppen we nog even in Kornelimunster om er een lekker vers schepijsje te eten, gezien de lichte lunch en het warme weer was dit weer een verantwoorde keuze.

IJS

Na het ijse is het nog 20 minuten rijden naar het Esso tankstation langs de snelweg, waar tanken we afscheid van elkaar nemen. Omdat deze culinaire rit goed gevallen is bij de deelnemers, zullen we vaker een culinair ritje gaan rijden.

Stats

Links:

Veel plezier tijdens het rijden van deze route, eventuele reactie geven via de "Reactie" optie.

Hans van de Ven
Hans

MRA RouteXpert Disclaimer:
Gebruik van deze GPS route is voor eigen rekening en risico. Ondanks dat de route met zorg is samengesteld en gecontroleerd voor gebruik op zowel TomTom, Garmin en Google Maps, kunnen door gewijzigde omstandigheden, wegomleidingen of seizoensafsluitingen, toch veranderingen zijn ontstaan. Het is dan ook aan te raden dat voor gebruik te controleren. Ik adviseer het gebruik van de routetrack in je navigatiesysteem, en mocht je onderweg een omleiding tegen komen, deze te volgen totdat je weer terug bent op de track. Meer uitleg over het gebruik van MyRoute-App, het exporteren van een route/track naar je navigatiesysteem etc, kun je hier vinden: https://myrouteappcursusnl.carrd.co/ 

Limburg
The images and text displayed here originate from the Wikipedia article "Limburg", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.
About this region
Limburg or Limbourg may refer to:
187
Amount of visits (Limburg)
13
Amount of routes verified by Route Experts (Limburg)
63
Amount of downloaded routes (Limburg)