Jan dK

"Het begin, de planning"

Alweer lockdown..... Ondanks dat ik niet weet hoe het jaar 2022 uit gaat zien mbt lange motorreizen start ik toch met de planning. Na 21 jaar werd mijn Honda ST1100 vervangen door de laatste toerbuffel uit het land van de reizende zon waarmee bagage en een duo geen problemen vormen. De FJR 1300 AE Phantom blue staat klaar, nee niet te blinken want dit is een matkleur. Wel AE, electronische vering...en dat is hmmmm wennen cq hij staat altijd in Hard, 2 personen en bagagge...ook als ik lokaal toer. Voor mij is de vering standaard te slap. Tel daar ook nog eens Michelin Pilot Road GT5 bij dan is het wel "comfortabel" maar in de bochten te zacht. Voor de rest, alles wat je voor een grote toer nodig hebt: vermogen, handvatverwarming, goede LED verlichting, zij en topkoffer, TT550 en Cardo Freecom4plus. Keywords voor deze reis: Bergen, passen, bochten, goede hotels, maar ook bezienswaardigheden. Rijden is leuk, maar af en toe cultuur omdat je er toch bent is extra genieten. Geen smalle bergpaadjes, geen gravel, dat laat ik aan geiten en bmw`s over. Wij preferen asfalt, en dat zijn ook stradas locale

Travel overview

0.00 kilometers tracked
0 hours and 0 minutes
0 moments
1 appreciations
2 comments
Travel report

Comments

  • Wat een fantastische tour! Wel,jammer van die enkele hotels die niet oké waren. Terwijl bijvoorbeeld het hotel op de Paso Pordoi zeer positieve recensies krijgt op booking.com.

    2022-08-17 11:32:55 by Ad V
  • Klopt en daarom ook geboekt, maar helaas was onze beleving anders. Booking.com controleert geen reviews, niet inhoudelijk en ook niet wie geplaatst heeft.

    2022-08-17 12:48:48 by Jan dK