dld nld Miesitz Helmond
Route by Hans van de Ven (RouteXpert)
Published: 09/12/2018
De route gemaakt op basis van de track opgenomen met de de MyRoute-app Mobile. De route gereden op 9 mei 2018, dag 8 van de motorvakantie Harz-Thuringen. Start: Hotel Wutzler in Miesitz. Eindpunt: Helmond Noord-Brabant (NLD).

Hotel Wutzler

Onze thuishaven in Thuringen!

Algemeen:

  • Routepunten in kleur zijn punten waar je kunt stoppen om te eten, drinken of een foto te maken.

De laatste dag van de motorvakantie "Harz-Thuringen", we gaan naar huis. Eerst nog een flink stuk binnendoor om van de omgeving te genieten en de laatste kilometers rijden we over de snelweg.

vertrek

Vertrek, nog even de MyRoute-App Mobile aanzetten om de "Track" op te nemen!  

Na 2 uur rijden we het Wintersportcentrum "Oberhof" binnen, werkelijk alle sportfaciliteiten op het gebied van wintersport is hier aanwezig. Dit is een geweldig mooi gebied en er zijn genoeg mogelijkheden om te pauzeren.

Schans

Na een kleine 4 uur rijden is het tijd voor de lunch, we stoppen bij McDonalds in Bad-Hersfeld om wat anders dan een hamburger te eten.

Hamburger

Onze lunch...!

Al snel na de lunch gaan we de snelweg op om de laatste 370 KM te overbruggen. Onderweg gaan we nog 2 keer van de snelweg af om de benen te strekken en wat te drinken en de laatste keer om ook nog een keer te tanken. Eenmaal thuis, even de totaalstand opnemen:

Totaalstand

Van deur tot deur 2.570,1 KM gereden, het was om 19:00 uur nog 27 graden! wink

De motorreis 2018 zit erop, we hebben veel gezien, gelachen, gegeten, gedronken, (te) veel afsluitingen gehad en redelijk veel omleidingen maar ook heel veel mooie nieuwe stukken weg!

De volgende motorvakantie met Cor gaat naar "Zwarte Woud" in 2019!!!

Links:

Veel plezier tijdens het rijden van deze route, eventuele reactie geven via de "Reactie" optie.

Hans van de Ven
Hans

MRA RouteXpert Disclaimer:
Gebruik van deze GPS route is voor eigen rekening en risico. Ondanks dat de route met zorg is samengesteld en gecontroleerd voor gebruik op zowel TomTom, Garmin en Google Maps, kunnen door gewijzigde omstandigheden, wegomleidingen of seizoensafsluitingen, toch veranderingen zijn ontstaan. Het is dan ook aan te raden dat voor gebruik te controleren. Ik adviseer het gebruik van de routetrack in je navigatiesysteem, en mocht je onderweg een omleiding tegen komen, deze te volgen totdat je weer terug bent op de track. Meer uitleg over het gebruik van MyRoute-App, het exporteren van een route/track naar je navigatiesysteem etc, kun je hier vinden: https://myrouteappcursusnl.carrd.co/ 

Limburg
The images and text displayed here originate from the Wikipedia article "Limburg", which is released under the Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.
About this region
Limburg or Limbourg may refer to:
221
Amount of visits (Limburg)
13
Amount of routes verified by Route Experts (Limburg)
63
Amount of downloaded routes (Limburg)